Kookmiddag Lunch zonder dipje, 24 november, Den Haag

Sluiten

Kom er ook bij!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Zo kun je al lezend iets voor je gezondheid doen. Als WELKOMSTCADEAU ontvang je mijn E-BOOK ‘Weg vermoeidheid – In 5 stappen meer energie met de Chinese voedingsleer’.

15/10 2013

Kookmiddag Lunch zonder dipje – Lekkere ideeën voor de lunchtrommel
Zin in iets anders dan het standaard boterhammetje voor de lunch? Ben je benieuwd naar lunchideeën, die je juist energie geven voor de rest van de dag? Kom dan naar onze kookmiddag en leer lekkere lunch-alternatieven bereiden. De gerechten kun je allemaal prima meenemen naar je werk en ze zijn gemakkelijk voor te bereiden. Daarnaast zijn ze goed voor de spijsvertering zodat je op de middag geen last krijgt van het bekende lunchdipje.

We koken met biologische en vegetarische ingrediënten en we eten met z’n allen. De kookmiddag wordt verzorgd door Jutta Koehler en natuurvoedingskok Rob. Rob’s specialiteit is de vegetarische en veganistische keuken.
Datum: zondag 24 november 2013
Tijd: 16:00 – 19:00 uur
Locatie: Eethuis De Zon, Dunne Bierkade 13, Den Haag
Meenemen: een pen, mes, theedoek, schort, lege plastic bakjes met deksel
voor eventuele left-overs
Kosten:  € 37,50 p.p. inclusief thee, recepten en ingrediënten
Aanmelding: via info@5elementenvoeding.nl of 06 41934169

Commentaren (0)

Commentaar achterlaten

Meer weten? Boek een persoonlijk consult of kijk bij mijn cursusaanbod.